Fotowanden

Geniet van een prachtige omgeving in bijvoorbeeld uw huis, kantoor, winkel, instelling of horecagelegenheid. Muurdecoratie op zijn mooist voor binnen en buiten.

Fotobehang is niet echt meer uniek, maar u wilt wel iets unieks. Creadome kan dit voor u realiseren. Afwasbaar fotobehang uit 1 stuk (maximaal 5 x 20 meter!) en te gebruiken in vochtige omgeving. Of een foto op een prachtig decodoek (akoestiek) in een groot formaat aluminium frame waarbij u het doek kunt wisselen of rechtstreeks op hard materiaal voor speciale omgevingen (voor binnen of buiten gebruik). Staat uw wens er niet bij? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

XXL Fotobehang uit 1 stuk

Met een persoonlijk, decoratief of zakelijk fotobehang (wallprint) tegen de muur kunt u een saaie omgeving en één klap sfeervol en uniek maken.

Textielframe met wisselbaar fotodoek

Een textieldoek met een aluminium frame kunt u gebruiken als een prachtige eyecatcher aan de muur, maar ook als bekleding aan de volledige wand.

Wisselbare akoestische panelen

Met wisselbare Akoestische panelen heeft u nog meer mogelijkheden om een prettige (werk)omgeving te realiseren.

Specials

Een foto op verschillend soort materiaal voor in speciale ruimtes of toepassingen en eventueel geschikt om binnen of buiten te gebruiken.