webdesign

SEO – Zoekmachine optimalisatie

Naast een goede website is het belangrijk dat u goed gevonden wordt, oftewel zoekmachine marketing (ook wel seo optimalisatie of zoekmachine optimalisatie genoemd). Een WordPress website met goede plug-ins komt u al een heel eind, maar wat is de juiste manier om gevonden te worden? Creadome kan u hierin ondersteunen zodat u beter gevonden wordt. 

Waarom is SEO zo belangrijk?

Naast dat uw website goed is opgebouwd en tevens geschikt is voor tablets en mobiele weergave (responsive) en daarmee al gelijk weer beter scoort in o.a. Google en Bing, is de inhoud ook zeer van belang. Pagina’s met veel content of teksten herhalen is niet de juiste oplossing. Meerdere factoren bepalen de waarde van uw website om goed c.q. hoog te kunnen scooren in de zoekresultaten. Het gaat er dus niet om betaalde advertenties, maar de optimalisatie van uw website om beter naar voren te komen in de gratis zoekresultaten. Het is dus verstandig om uw website zoekmachine vriendelijk (SEO) te maken. 

SEO ondersteuning?

Wij snappen natuurlijk dat u buiten uw eigen producten niet alle kennis heeft om ook nog uw website SEO vriendelijk te maken. En ook niet dat u weet om dit even toe te passen. Het lijkt allemaal zo eenvoudig op het eerste gezicht. Toch?
Wees gerust, wij kunnen u daar goed in ondersteunen en helpen op verschillende manieren u graag op weg naar een beter zoekresultaat.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem dan snel contact op via het contactformulier.