grafisch ontwerp

Logo en huisstijl

Uw logo en huisstijl zijn de kern van uw identiteit. Een professionele huisstijl levert een stevige bijdrage aan de herkenbaarheid en positionering van uw bedrijf.

Logo

Uw logo is de basis van uw visuele communicatie. In het ideale geval komt uw logo terug in alle communicatie uitingen die u doet. Het weerspiegelt uw bedrijfsidentiteit. Daarnaast wekt een goed logo vertrouwen en maakt u een professionele indruk bij uw doelgroepen. Met een krachtig logo kunt u zich tevens onderscheiden van uw concurrenten en zorgt u voor herkenbaarheid bij uw klanten.

Huisstijl

Naast een goed logo maakt een professionele huisstijl ook deel uit van uw bedrijfsidentiteit. Het zorgt voor een consistente en herkenbare presentatie naar uw doelgroepen toe. Want net zoals uw logo, komt ook uw huisstijl terug in al uw communicatiemiddelen en uitingen. Een visitekaartje of een brief is voor de klant vaak de eerste kennismaking met uw bedrijf en… vaak heeft u maar één kans om een goede indruk te maken. Naast het visitekaartje en briefpapier, zijn factuurpapier, diverse enveloppen en documentatiemappen (zowel voor intern als extern gebruik) ook huisstijldragers. Maar uw huisstijl gaat verder dan alleen in gedrukte vorm. In digitale vorm is er natuurlijk uw website, ook dit is een belangrijk deel van uw identiteit en positionering.

Maar er is meer…

Maak uw huisstijl compleet en geef uw bedrijfspand een passende uitstraling d.m.v. belettering, kleuren of fotobehang. Daarnaast kunnen ook relatiegeschenken en kantoorartikelen bedrukt worden met uw huisstijl. Zo zorgt u voor een herkenbare en constante visuele communicatie. Creadome kan voor klein tot groot MKB een oplossing bieden.

Opfrisbeurt (re-designen)

Is uw huidig logo en uw huisstijl niet meer helemaal van deze tijd? Dan is het opfrissen van deze elementen ook een mogelijkheid. Creadome gaat voor u aan de slag en zorgt ervoor dat uw visuele communicatie de verwachtingen van uw klanten overtreft.

Drukwerk

Naast het ontwerp en vormgeving, kunt u bij Creadome ook terecht voor al uw drukwerk. Binnen ons vakkundig leveranciersnetwerk is er voor ieders wens een oplossing mogelijk. Kijk voor meer informatie bij drukwerk of neem snel contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Identiteit en imago

Uw bedrijfsidentiteit en imago kan opgebouwd zijn uit vele visuele items:

  • Logo (De basis van al uw visuele communicatie)
  • Briefpapier (briefhoofd + visitekaartje + enveloppen, etc.)
  • Marketingmateriaal (folders, brochures, boeken, websites, etc.)
  • Producten & verpakking (voor de verkoop)
  • Kleding design (werkkleding)
  • Bewegwijzering (interieur & exterieur design)

Bent u hier ook aan toe?

  • Een nieuw logo en een nieuwe huisstijl?
  • Uw bestaande logo en huisstijl re-designen?
  • Nieuwe kleuren, een frisse uitstraling, helemaal van deze tijd?

Of wilt u b.v. een brochure of jaarverslag conform uw (nieuwe) huisstijl? Kijk dan eens bij brochure, jaarverslag, etc.

Nieuw logo of huisstijl nodig?

Neem dan snel contact op via het contactformulier.