webdesign

WordPress websites

Wilt u een WordPress website laten maken? U heeft nog geen website of uw huidige website is verouderd. Of uw website past niet meer bij uw bedrijf. U kunt natuurlijk niet achterblijven op de concurrentie die wel een goede website heeft. Daarnaast moet uw nieuwe website moet voor meer traffic zorgen. Maar waar begint u? Creadome biedt u de oplossing. 

WordPress…
krachtige functies en mogelijkheden

• Aanpasbare designs
• Zoekmachine vriendelijk
• Responsive mobiele websites
• Gebruik het op elk apparaat
• Hoge veiligheid
• Krachtig mediabeheer
• Eenvoudig en toegankelijk

WordPress is krachtige open-source software waarmee prachtige websites en blogs gemaakt kunnen worden. Daarnaast is het gebruiksvriendelijk en de weergave geschikt voor allerlei soorten devices. Niet voor niets gebruikt meer dan 30% van het internet WordPress voor blog, nieuwssites en webshops.

De software van WordPress is open-source en daarmee dus gratis beschikbaar. U hoeft u dus niet jaarlijks te betalen voor een licentie. Omdat de WordPress website online wordt gebouwd en bewerkt, is het op elk apparaat te gebruiken. Daarnaast worden er met regelmaat updates beschikbaar gesteld om de veiligheid van de website zo perfect mogelijk te maken. Dit kan nog worden versterkt door middel van extra plug-ins. Zo bent en blijft u up-to-date met de veiligheid van uw website en is de kans klein dat het mis gaat met een aanval van hackers.

Website nodig?

Wilt u ook graag een WordPress website of wilt u meer hierover weten? Neem dan snel contact op via het contactformulier.

Zelf bewerken door gebruiksvriendelijk CMS

Door het gebruiksvriendelijke beheerssysteem van WordPress kunt u op een eenvoudige manier zelf nieuws- of blogberichten met foto’s toevoegen. Of bestaande pagina’s aanpassen en foto’s wisselen. Zo houdt en blijft uw website op een simpele manier in beweging en geeft u uw bezoekers recente informatie weer.

Ook al is het een gebruiksvriendelijk systeem, we sturen u natuurlijk na het bouwen niet zomaar op pad. U krijgt eerst de nodige uitleg hoe u alles kunt bedienen voordat u echt aan de slag gaat.

Design en invulling van uw WordPress website

Een WordPress website hoeft niet helemaal van de grond af opgebouwd te worden. Tegenwoordig zijn er enorm veel templates beschikbaar en daarmee bespaard u een hoop kosten. Er zijn daarvan heel veel templates die gratis worden aangeboden. Het nadeel hiervan is dat deze niet worden geüpdate en vaak beperkt zijn met de mogelijkheden. Creadome kiest liever voor PREMIUM templates via een speciale toeleverancier. Hier zijn wel eenmalige kosten aan verbonden bij de aanschaf van een template, maar deze worden over het algemeen doorontwikkeld, geüpdate en bieden meer mogelijkheden en toepassingen. Uiteraard zoeken we wel een template dat past bij uw behoefte en wensen. Daarna wordt de template aangepast/verbouwd richting uw huisstijl c.q. uitstraling en eventueel uitgebreid met extra plug-ins voor meer functionaliteit. Zo kunnen de kleuren, het lettertype en eventueel herkenbare illustraties van uw bedrijf worden toegevoegd en blijft u in één lijn met uw branding naar de buitenwereld.

De invulling van uw website is natuurlijk ook heel belangrijk. Om te zorgen dat uw website goed gevonden wordt en daarmee bezoekers trekt, is het belangrijk dat uw goede structuur en teksten (en zoekwoorden) hebt. Creadome kan u helpen een zoekmachine vriendelijke website te maken en u adviseren waar u rekening mee moet houden als u zelf teksten en foto’s gaat plaatsen. Maar we kunnen dit ook voor u uit handen nemen. 

Onderhoud en ondersteuning

Een website is nooit af, dat weten we als geen ander. Het internet verandert continu, net zoals uw wensen. Maar ook is de veiligheid van uw website belangrijk, zoals het updaten en bijhouden van het theme en de plugins van uw website. Zorg er voor dat uw website altijd up-to-date is en met regelmaat backups maakt. Het toevoegen van extra plug-ins is vrij eenvoudig, maar kan soms in conflict komen met uw huidige plug-ins waardoor uw website trager of soms deels niet meer werkt.

Wij kunnen ons voorstellen dat het u allemaal te veel wordt en dit liever uit handen geeft. Creadome helpt u graag bij het technische en inhoudelijke onderhoud van uw WordPress website.

Vragen over WordPress website?

  • Wilt u ook graag een WordPress website of wilt u meer hierover weten?
  • U heeft al een WordPress website maar u wil graag ondersteuning?

Neem dan snel contact op via het contactformulier.