interieur

XXL Fotobehang uit 1 stuk

Met (persoonlijk) fotobehang / wallprint tegen de muur kunt u een saaie omgeving en één klap sfeervol en uniek maken. U creëert een indrukwekkende omgeving voor uw klanten en bij u thuis. U creëert een beleving. Denk aan dineren in de jungle, een wachtkamer met uitzicht op het strand, maar vergeet de sfeervolle omgeving in uw woonkamer, slaapkamer of hal niet. Zakelijk of privé, de mogelijkheden zijn eindeloos. Daarnaast is het materiaal met een natte doek goed en snel schoon te maken.

Pluspunten:

 • UV lichtbestendig
 • Makkelijk schoon te houden
 • Het is krasvast
 • Brandvertragend
 • Geurvrij

Uitermate geschikt voor:

 •  Hospitality
 •  Kantoren
 •  Onderwijs
 •  Recreatie
 •  Horeca
 •  Theaters
 •  Winkelcentra
 •  Woonruimtes
 •  Zorgsector

Deze hoogwaardige wandbekleding is sterker dan gewoon behang en kan hierdoor op een breder formaat geprint en volledig naadloos gemonteerd worden over de gehele lengte en breedte van uw wand. Dit heeft als voordeel dat grote wanden uit een minimaal aantal stukken geproduceerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan een ontvangstruimte, kantine, wandelgang, vergaderruimte of kantoor. U verandert uw saaie omgeving in een sfeervolle ruimte!

Mooie foto’s

Uw eigen foto’s kunnen levensgroot in het fotobehang verwerkt worden, mits deze aan de vereiste kwaliteiten voldoen. Heeft u zelf geen foto, maar u wilt wel zo’n prachtig zicht hebben op een omgeving, voorwerp of ruimte? Geen probleem, bij Creadome kunt u een prachtige wand laten creëren door middel van een ontwerp voorzien van een stockfoto met eventueel tekst. Maar we kunnen desgewenst ook een fotograaf inschakelen om het nog persoonlijker te maken.

Fotobehang Xtra breed

Met fotobehang uit 1 stuk kunt u in extra breed formaat krijgen. Maximaal 5 meter hoog en tot wel 25 meter breed in zijn geheel tegen de wand.

Fotobehang op maat gemaakt. Compleet uit 1 stuk. Uw eigen foto of met een stockfoto.

Airtex fotobehang

Het fotobehang is een prachtige doeksoort dat enorm geschikt is als wandbekleding in uw bedrijf en huis. Het is een fijn geweven polyesterdoek met een PVC coating laag, genaamd Airtex. Door de fijne structuur worden de prints haarscherp in prachtige kleuren afgebeeld. Het doek is mat, waardoor de afbeelding dus niet spiegelt en de muur een luxe uitstraling krijgt. Het is het enorm sterk, scheurt niet en bovendien resistent tegen vuil en vocht. Afneembaar met een natte doek, werkt brandvertragend en het kan tegen een stootje, zoals een stoel langs de muur.

Geurloos

Door het gebruik van op water gebaseerde geurloze inkt ruikt u niets en het laat dus na montage geen onaangename geur na die dagenlang blijft hangen. Uitermate belangrijk en dus geschikt voor een omgeving waar mensen verblijven.

Gemakkelijk schoonmaken

U kunt eenvoudig met een vochtige doek het materiaal goed en snel schoonmaken zonder dat de kleuren worden aangetast.

Montage laten doen

Het inmeten en montage kunt u ook aan ons overlaten. Een professioneel team komt bij langs om de wand te controleren of deze geschikt is om te beplakken en zullen u eventueel van advies voorzien. Meten het behang in voor de productie en komen deze op een andere dag bij u monteren. Alles wordt netjes afgedekt en schoon opgeleverd en zij laten u achter met een prachtige fotowand.

Montage zelf doen

U kunt er ook voor kiezen om het fotobehang zelf te monteren. U meet zelf in en geeft ons het formaat door. U geeft aan welke foto u wilt gebruiken en wij starten de productie van het fotobehang. Op een afgesproken dag ontvang u van ons via DHL uw rol fotobehang uit 1 stuk op locatie en u kunt gelijk aan de slag met de montage.

Fotobehang uit 1 stuk tegen uw muur?

Wilt u ook zo’n prachtig fotobehang tegen uw muur op het werk, in een hal of thuis? Keuze uit stockfoto’s of u levert uw eigen tot aan. Ook verzorgen onze professionele vakmensen de montage.