grafisch ontwerp

Folder, brochure, jaarverslag en meer…

Folder, brochure, jaarverslag of magazine, gedrukt of digitaal. Samen zorgen we ervoor dat uw boodschap aankomt bij uw doelgroep. Dat is waar wij sterk in zijn, van creatief concept tot professioneel ontwerp tot het verzorgen van kwalitatief drukwerk.

Er gaat nogal wat vooraf voordat een folder, brochure, jaarverslag of catalogus gedrukt op tafel ligt. Om dit te realiseren is het belangrijk om van alle aspecten op de hoogte te zijn. Om te beginnen met de lay-out, want de eerste blik op het drukwerk is bepalend voor uw succes. Een goede lay-out prikkelt de lezen en daagt uit om verder te lezen. Daarnaast maken mooie (product)foto’s uw drukwerk aantrekkelijk. Beelden zeggen vaak meer dan duizend woorden.

Om uw doelgroep te bereiken en uw boodschap over te brengen, begint Creadome graag met het concept. En daar ligt ook de kracht van Creadome. Door jarenlange ervaring op dit gebied, zijn wij in staat om met een verrassend concept en doordachte vormgeving uw visuele communicatie op hoog niveau realiseren.

Hoe gaat u uw doelgroep bereiken?

  • Folder · Brochure · Nieuwsbrief
  • Campagne · Poster · Flyer
  • Boek · Magazine · Jaarverslag
  • Advertentie

Teksten schrijven en krachtige foto’s maken niet uw ding?

Geen probleem! Creadome werkt samen met gespecialiseerde partners die daar heel goed in zijn. Onder onze regie krijgt u een perfect communicatiemiddel dat indruk maakt bij uw doelgroep. Zowel in beeld en als in tekst.

Productfotografie in de studio of foto’s maken op locatie? Naast de Art Direction regelen wij een bijpassende fotograaf voor de mooiste afbeeldingen, die u ook voor uw website kunt gebruiken.

Uw brochure, folder of jaarverslag als pdf op uw website?

Wilt u een brochure of productfolder uitbrengen, maar deze tijdig kunnen updaten en daarom niet laten drukken. Dan is een pdf-bestand op uw website een perfecte optie. Wij helpen u hier graag mee op weg.

Fotobewerkingen

Sommige foto’s zijn perfect, andere moeten nog bewerkt worden. Dit kan komen doordat er te weinig contrast in zit, donkere plekken te zien zijn, weinig detail te zien is, of de gele TL balken de foto niet zo mooi maken. Dit doet vaak afbreuk aan uw presentatie en daarmee bereikt u niet het gewenste doel. Zonde! Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van fotobewerking, kan Creadome elke nieuwe en bestaande digitale foto verbeteren.

Meer voorbeelden bekijken?