interieur

Wisselbare akoestische panelen

Zowel visueel als akoestisch heeft iedere ruimte z’n eigen behoeften. Met (wisselbare) Akoestische panelen worden stemgeluiden geminimaliseerd en creëert u een prettige en mooie (werk)ruimte. Zo kunt in stijl uw akoestiek verbeteren.

Voordelen:

  • Akoestische panelen met hoge geluidsabsorptie.
  • Voor een gepersonaliseerd en functioneel interieur.
  • Voorzien van eenvoudig te monteren frame.
  • Akoestisch materiaal van gerecyclede spijkerbroeken.

Akoestische panelen met uw eigen unieke print

Met Akoestische panelen heeft u nog meer mogelijkheden om de perfecte omgeving te realiseren. Een goede akoestiek in kantoren en andere plekken waar veel geluid is, zorgt voor optimale productiviteit, motivatie en prestatie. Een ‘hard’ interieur heeft een lange nagalm en wekt irritatie en vermoeidheid op bij de mensen die in zo’n ruimte werken en zich verstaanbaar moeten maken. Een aangename akoestische omgeving vermindert stress en dit komt de concentratie ten goede. De Akoestische panelen helpen hierbij en creëren een prettige (werk)omgeving. Met een stuk personalisatie op de print kunt u ook echt iets moois neerzetten.

Gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken

Het Akoestische paneel is opgebouwd uit vier verschillende lagen. De toplaag heeft een scherpe print en speciale puntsverlijming, zodat de structuur open blijft voor geluidsabsorptie. Na een geluiddoorlatende tussenlaag, dat de middentonen dempt, komt het akoestische materiaal. Dit is voor 90% gemaakt van de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken. De lange vezels van katoen zorgen ervoor dat geluidsgolven goed geabsorbeerd worden. Dit zorgt ervoor dat geluidsoverlast drastisch wordt gereduceerd en de nagalm verminderd. Het geheel wordt ook afgesloten met geluiddempende middentonen. De combinatie van de juiste materialen en opbouw van het paneel zorgen ervoor dat de α-waarde van 0,65 behaald wordt. Dat is beduidend meer dan bijvoorbeeld een Textielframe gevuld met akoestisch materiaal.

Een slimme toevoeging voor wanden

Met Akoestische panelen kun je in alle rust vergaderen of werken op school, kantoor of in een callcenter. Niet alleen kantooromgevingen hebben baat bij Akoestische panelen aan de wand. Maar ook genieten gasten meer van hun bezoek aan een restaurant, museum of theater dat is aangekleed met Akoestische wandpanelen. Ze komen hier immers om te ontspannen en Akoestische wandpanelen met een mooie print dragen daar zeker aan bij.

In welk formaat verkrijgbaar?

Het paneel kan in elk gewenst formaat voor u worden gemaakt, maar het minimale formaat is 20 x 20 cm. Het maximale formaat wat we voor u kunnen maken is 230 x 150 cm. Het frame is alleen verkrijgbaar in 3 cm zwart aluminium.

Afbeelding is vervangbaar

Het akoestisch materiaal kunt u naar wens wijzigen met een andere foto. De panelen zijn eenvoudig vervangbaar en kunt u desgewenst uw sfeer aanpassen.

Eigen foto of stockfoto?

U kunt gebruik maken van eigen foto’s, mits deze van goede kwaliteit zijn. Maar wij kunnen u ook helpen met stockfoto’s. Eventueel kunnen we uw afbeelding of de stockfoto ook nog naar wens bewerken. Geef uw wensen aan en wij helpen u graag verder.

Verbeter uw akoestiek in stijl

Wilt u geen harde geluiden of nagalm meer horen? Maar een aangename akoestische omgeving? Het vermindert stress en dit komt de concentratie ten goede. De ‘gepersonaliseerde’ Akoestische panelen helpen hierbij en creëren een prettige (werk)omgeving.